LDN klinikken

Privat online smerteklinik. Hos os er du i sikre hænder. Vi der tilbyder behandling med LDN uden henvisning

Smertebehandling med LDN baseret på ekspertviden- uden henvisning

LDN Klinikken er en privat online klinik, der deler adresse med Den Private Smerteklinik I Herlev. Mod egenbetaling tilbyder klinikken hurtig og professionel specialist behandling med LDN, mod kroniske smerter herunder fibromyalgi. Vi behandler både kortere- og længerevarende smertetilstande med undtagelse af cancerpatienter i aktiv behandling og terminalpatienter.

LDN Medicin – Få hjælp af Speciallæge og sygeplejerske med mange års erfaring i smertebehandling

Behandlingen udføres af speciallæge og sygeplejerske med mange års specialist erfaring og ekspertviden indenfor smertebehandling fra både offentlige og private klinikker. Vores mål er at lindre din smertetilstand, øge dit funktionsniveau og forbedre din livskvalitet.

Vi behandler patienter med Fibromyalgi – Migræne – Spændingshovedpine – Muskelsmerter – Ledsmerter – Piskesmæld – Rygsmerter

Vores vision

LDN Klinikkens vision er at skabe øget livskvalitet for patienter med kroniske smerter, herunder optimal balance mellem effekt og bivirkninger af smertestillende medicin, bedre forvaltning af ressourcer i hverdagen.

 

Kontakt os

LDN Klinikken

Stationsalleen 42, 2730 Herlev

+45 28 10 95 67
info@ldnklinikken.dk

Klinikken er åben for telefonkonsultationer mandag til fredag 8.00 – 15.00 samt efter aftale.

Hvem kan blive patient

Du kan komme i behandling hos LDN Klinikken uden henvisning og som privat patient.  Det betyder at du selv betaler for din behandling. 

 

Online smertebehandling hos LDN klinikken

telefonkonsulation
Den indledende konsultation for din LDN behandling

Indledningsvis vil du blive kontaktet telefonisk af vores kompetente smertesygeplejerske, der sammen med dig vil gennemgå de muligheder du har for smertebehandling hos os. Denne indledende konsultation er gratis og tilbydes alle der ønsker at starte et forløb hos os.

LDN opstart og Forløbsbeskrivelse

Hvis vi sammen vurderer at det vil være relevant for dig at starte i behandling hos os, vil du umiddelbart herefter blive kontaktet telefonisk eller via videoopkald af smertelægen.

Smertelægen vil så gennemføre en grundig og kompetent vurdering af din smertetilstand, for at finde netop den behandlingsform, der passer bedst til din smertetilstand. Der udarbejdes en handlingsplan og du vil blive informeret om følgende:

  • Dit behandlingsforløb og hvilken effekt du kan forvente af LDN i forhold til din situation.
  • Hvor du kan få udleveret din receptpligtige medicin
  • Opfølgende online konsultationer

 

Når du er i behandling hos os, vil vi løbende tilbyde opfølgende online konsultationer med en sygeplejerske. Du vil her have mulighed for at drøfte din LDN behandling, den effekt du oplever, og hvis det bliver nødvendigt, kan sygeplejersken foretage ændringer i din behandlingsplan – selvfølgelig i tæt samråd med den tilknyttede smertelæge.

Alle behandlingsforløb afsluttes med en kort journal, som du får med dig. 

Hvad koster et LDN behandlingsforløb

Vi tilbyder et forløb der består af en behandling med LDN, hvor du får mulighed at prøve LDN i små doser på en nem og sikker måde.

Vores erfaring er at de patienter der vælger et LDN-forløb, typisk har ca. 6 samtaler med vores sygeplejerske det første år, hvorefter det reduceres efter behov.

Flere sundhedsforsikringer giver tilskud til ovenstående behandlinger.

Da økonomi ikke skal være en hindring for din behandling, så har LDN Klinikken mulighed for at tilbyde dig finansering.

Velkommen til LDN Klinikken. Vores mål er at give alle en mulighed for at opnå bedre livskvalitet og velvære gennem en effektiv LDN behandling.
Stephan smertelæge ldn klinikken
Stephan Alpiger
Speciallæge

Praktisk information til dig vedrørende smertebehandling med LDN

Husk at melde afbud

Skulle du blive forhindret i at deltage i en aftalt telefon konsultation, skal du melde afbud senest 24 timer før din aftale. Ved for sent afbud eller udeblivelse uden forudgående aftale, vil du blive pålagt et gebyr svarende til prisen for en konsultation. Hvis gebyret ikke betales, afslutter vi dit behandlingsforløb.

Pårørende er velkomne

Dine pårørende er altid velkomne til at tage del i dine konsultationer, da vi ved at de spiller en meget vigtig rolle i dit behandlingsforløb.

Det bedste behandlingsresultat når vi sammen

En succesfuld smertebehandling sker i et tæt samarbejde mellem dig, speciallægen og sygeplejersken, som bliver tilknyttet dit behandlingsforløb.

Behandling af personlige oplysninger

Hos LDN Klinikken får vi ofte brug for personlige oplysninger om dig, når du er i behandling hos os. Men vi bruger kun dine personlige oplysninger, når din behandling kræver det. Det er vores ansvar at sikre, at du trygt kan overlade dine personoplysninger til os, og det er et ansvar, vi tager alvorligt. Du kan læse mere om dette i vores privatlivspolitik her.
Mød vores behandlere på LDN klinikken

sygeplejerske ldn klinikken

Sygeplejerske og indehaver

Kirsten Bang

Sygeplejerske med speciale i smertebehandling.

Indehaver af Den Private Smerteklinik i Herlev.

 
Stephan smertelæge ldn klinikken

Speciallæge og indehaver

Stephan Alpiger

Speciallæge i anæstesi

Dr.med. (Universitet Bern, Schweiz) Ph.D. (Syddansk Universitet Odense)

Indehaver af Den Private Smerteklinik Herlev. 

Lægefaglig ansvarlig for klinikkens arbejde i relation til Sundhedsstyrelsen. 

Nordic Diploma in Advanced Pain Management.